Videoblog

Het ICT-landschap verandert dag op dag. Vandaar dat wij als ICT-bedrijf u steeds op de hoogte willen houden van deze veranderingen.
Bekijk onze vlogs en laat u inspireren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Onze Incrius-specialisten staan steeds voor u klaar.

Het probleem met ICT vandaag... is dat alles zeer snel evolueert.

Maar investeringen voor langere tijd worden gemaakt. Bedrijven moeten keuzes maken die naar de toekomst toe bepalend zijn. Ze worden geconfronteerd met IT omgevingen met zeer oud, oud, nieuwer en zeer recente hardware en software oplossingen.

De beveiliging van de moderne ICT omgeving is complexDe laatste jaren is het duidelijk geworden dat de snelheid waarmee technologie veranderd ook van toepassing is op de beveiliging.

Hacking of aanvallen op jouw ICT-omgeving is de dag van vandaag gericht.

Moet alles altijd bereikbaar zijn?We horen het zo dikwijls. Een ICT-omgeving moet altijd bereikbaar zijn, maar zijn al jouw processen even belangrijk voor de continuïteit van jouw bedrijf?

De juiste ICT keuze makenIn de jaren 90 kwamen de eerste machines, pc’s en sturingen op de markt. Bestaande infrastructuren werden systematisch uitgebreid als een blokkendoos, veelal gebaseerd op verouderde software om nog te kunnen werken, maar de IT die deze machines moet aansturen, doet dat niet.

Iedere maand tips & advies in jouw mailbox betreffende onze bedrijfscontinuïteit en andere oplossingen?

Referenties

Onze klanten zijn, naast het volledige Incrius-team, ons dierbaarste bezit. Ze vertellen zelf hoe onze diensten hun noden invulden en welke impact dit had op hun organisatie.
Meet us

Ons bedrijf is gelegen in Laarne. Incrius levert diensten in heel België met Vlaanderen als belangrijkste focus.

News

GDPR is geen Buzzword maar een concreet feit. Maar het belang van GDPR op de bedrijfsvoering is voor elk bedrijf anders.
Incrius ondersteunt bedrijven in het detecteren van de vereisten en het implementeren van de gepaste maatregelen om zo in lijn te zijn met de nieuwe regelgeving.