Bedrijfszekerheid inbouwen

Digitale data zijn cruciaal om je bedrijfsprocessen gesmeerd te laten verlopen en je ambities waar te maken. Om je bedrijfszekerheid te garanderen spreekt het vanzelf dat je met je data zorgzaam wil omgaan. Dit nemen we steeds mee in onze adviezen en uitwerking van IT concepten.

Onze expertise:

  • IT Design
  • Risicoanalyse
  • Disaster prevention
  • Backup-strategie met fail-safe

Bedrijfzekere IT die uw bedrijft laat groeien houdt rekening met:

Opstellen van een continuïteitsplan.
 

  • Risicoanalyse op basis van een analyse van je huidige bedrijfsambities en productieprocessen
  • Disaster prevention plan: waarbij we bepalen hoe snel je processen opnieuw beschikbaar moeten zijn na een crash en hoeveel data je daarbij in het slechtste geval mag verliezen
  • Back-upstrategie: waarin we bepalen hoe we je data in alle omstandigheden maximaal willen beschermen, tegen een aanvaardbare kostprijs

Onze vertrouwde partners:

Wilt u meer informatie over bovenstaand thema?
Laat uw contactgegevens na en wij helpen u
binnen de 48 uur verder.

Cases

Vakspecialisten aan het woord

Bedrijfszekerheid
Telkens weer dé match vinden, dàt is wat de werknemers van Synergie Belgium drijft. Het is dan ook enorm belangrijk dat de medewerkers zonder veel IT-problemen aan de slag kunnen.
Bedrijfszekerheid
Het uitvallen van of een grote storing in het netwerk, het is de nachtmerrie van vele IT'ers. Een partij achter de hand hebben die op alle mogelijke momenten hulp kan bieden, zorgt meestal voor een geruststelling.
Bedrijfszekerheid
Om de communicatie tussen de kantoren van 11.11.11 in onder meer België, Haïti, de Filipijnen en Congo te verbeteren, maakt de organisatie gebruik van Microsoft Lync.

Referenties

Onze klanten zijn, naast het volledige Incrius-team, ons dierbaarste bezit. Ze vertellen zelf hoe onze diensten hun noden invulden en welke impact dit had op hun organisatie.
Meet us

Ons bedrijf is gelegen in Laarne. Incrius levert diensten in heel België met Vlaanderen als belangrijkste focus.

News

GDPR is geen Buzzword maar een concreet feit. Maar het belang van GDPR op de bedrijfsvoering is voor elk bedrijf anders.
Incrius ondersteunt bedrijven in het detecteren van de vereisten en het implementeren van de gepaste maatregelen om zo in lijn te zijn met de nieuwe regelgeving.