Technologische veroudering van IT

De technologische veroudering van een IT-omgeving vormt voor veel bedrijven voor de nodige zorgen.

IT is een middel om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen

Verouderde systemen brengen niet alleen een risico op beveiligingsvlak met zich mee, maar kunnen bij uitval een enorme impact hebben op de bedrijfsvoering. IT is een middel die uw onderneming helpt uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. De impact van een minder goed werkende IT-omgeving of de uitval ervan valt niet te onderschatten.

Om een juiste inschatting van deze risico's te kunnen maken moet er eerst een duidelijk beeld worden geschetst van de bestaande infrastructuur, toepassingen, licenties, ... Maar ook het in kaart brengen van de verschillende bedrijfsprocessen en hoe deze juist functioneren in uw onderneming is van groot belang.

Hoe oud is uw productieomgeving?

De levensduur van een productiemachine is snel 25 jaar en meer, maar een IT-infrastructuur moet mee evolueren tijdens deze lange periode. Uitval van dergelijke (dure) machines kosten snel veel meer dan pro-actief de IT-omgeving up-to-date te houden. Hierdoor is het belangrijk dat bedrijven eerst de noden in kaart brengen, om vervolgens de juiste beslissingen te nemen.

Incrius begeleidt bedrijven in dit proces. Onze senior consultants analyseren niet enkel uw IT-infrastructuur maar houden ook rekening met uw bedrijfsprocessen en applicaties.

Analyseer => classificeer => Identificeer

Op basis van de vereisten werken we een bedrijfsplan uit, dat vervolgens resulteert in een continuïteitsplan.

Incrius staat voor innovatieve ICT-oplossingen die toegevoegde waarde leveren en zorgen voor groei !

Iedere maand tips & advies in jouw mailbox betreffende onze bedrijfscontinuïteit en andere oplossingen?

Referenties

Onze klanten zijn, naast het volledige Incrius-team, ons dierbaarste bezit. Ze vertellen zelf hoe onze diensten hun noden invulden en welke impact dit had op hun organisatie.
Meet us

Ons bedrijf is gelegen in Laarne. Incrius levert diensten in heel België met Vlaanderen als belangrijkste focus.

News

Stem INCRIUS in de finale naar plaats 1 !