Incrius steunt ALS Cycling Challenge

ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose) is een aandoening van de motorische zenuwcellen in de hersenstam en in het ruggenmerk, die de spieren in ons lichaam aansturen. ALS kan ervoor zorgen dat motorische neuronen afsterven en de hersenen zo het vermogen verliezen om de spierbewegingen aan te sturen. De gevolgen hiervan zijn progressieve krachtvermindering in de ledematen, spraakstoornissen, sliklast en ademhalingsproblemen. De ziekte is meestal snel progressief en fataal. De gemiddelde ziekteduur is ongeveer drie tot vijf jaar.

De VZW 'een hart voor als' organiseert activiteiten om zo wetenschappelijk onderzoek naar ALS te kunnen voeren. Men onderzoekt de oorzaak van de ziekte. Een beter inzicht in deze ziekte zal toelaten om een efficiënte behandelingswijze voor deze tot nog toe ongeneeslijke ziekte te ontwikkelen.

Een van deze acties is de "ALS Cycling Challenge". Een team sportievelingen zal de Grote Krachtproef (Store Styrkeproven) rijden in Noorwegen. Het totaal van 540 km moet binnen de 24u afgelegd worden. Dit doen ze niet zomaar, met hun deelname willen ze geld inzamelen voor het wetenschappelijk onderzoek naar ALS en ook een bijdrage geven aan de groeiende naamsbekendheid van deze erge aandoening. Incrius sponsert dan ook enkele deelnemers van dit prachtige initiatief.

We wensen alle deelnemers enorm veel succes toe.

Meer informatie over ALS kunt u hier terugvinden: http://www.eenhartvoorals.be/

Iedere maand tips & advies in jouw mailbox betreffende onze bedrijfscontinuïteit en andere oplossingen?

Referenties

Onze klanten zijn, naast het volledige Incrius-team, ons dierbaarste bezit. Ze vertellen zelf hoe onze diensten hun noden invulden en welke impact dit had op hun organisatie.
Meet us

Ons bedrijf is gelegen in Laarne. Incrius levert diensten in heel België met Vlaanderen als belangrijkste focus.

News

Stem INCRIUS in de finale naar plaats 1 !