News

Fujitsu PalmSecure

Gebruik vanaf nu je handpalm als wachtwoord dankzij Fujitsu PalmSecure.

Verhoogde aanmeldbeveiliging dankzij biometrische authenticatie

Gebruikers kunnen zich de dag van vandaag op verschillende manieren aanmelden op een bedrijfsnetwerk. De meeste bedrijven kiezen hiervoor om te werken met wachtwoordverificatie, fingerprint scanner of tokens. Maar er bestaan ook geavanceerde en meer beveiligde technieken om jouw data te beschermen.

Maak kennis met PalmSecure van Fujitsu

PalmSecure van Fujitsu biedt bedrijven de mogelijkheid om via een biometrische scanner aan te melden. Geen gedoe meer met vergeten wachtwoorden, tokens die nog thuis of in de wagen liggen en de eeuwige worsteling om die fingerprint scanner maar aan de praat te krijgen.

Waarom kiezen voor biometrische authenticatie

PalmSecure is een technologie die zich onderscheidt van andere biometrische beveiligingsmethoden doordat het gebaseerd is op de herkenning van het unieke aderpatroon in een hand.

Voordelen

  • Contactloos
  • Veiliger, unieke inwendige aderstructuur van de hand
  • Gebruiksvriendelijk
  • Lagere kost
  • Bedrijfszeker
  • Performant

Incrius implementeert voor jou PalmSecure

Incrius is een Fujitsu Expert Partner en Fujitsu Select Circle partner en staat hoog aangeschreven voor de implementatie van PalmSecure.
Wacht niet langer en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om de beveiliging van jouw netwerk naar een hoger niveau te brengen.

Laat je begeleiden door onze Fujitsu Consultants

Benieuwd hoe PalmSecure de authenticatie op jouw bedrijfsnetwerk verbeterd? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met 1 van onze consultants.

Iedere maand tips & advies in jouw mailbox betreffende onze bedrijfscontinuïteit en andere oplossingen?

Referenties

Onze klanten zijn, naast het volledige Incrius-team, ons dierbaarste bezit. Ze vertellen zelf hoe onze diensten hun noden invulden en welke impact dit had op hun organisatie.
Meet us

Ons bedrijf is gelegen in Laarne. Incrius levert diensten in heel België met Vlaanderen als belangrijkste focus.

News

Stem INCRIUS in de finale naar plaats 1 !