Dare to grow / There to grow

Innovatief sinds 1978 !

IT is een realiteit die de jongste decennia eerst voorzichtig en schuchter en vervolgens onstuitbaar alle gelederen van het bedrijfsleven heeft bepaald en hervormd. We vinden het wonderlijk dat Incrius heel die evolutie heeft meegemaakt.

Ons bedrijf onststond in 1978 als importeur van micro-processoren voor optimalisatie van telsystemen voor katoenweverijen op basis van transistors. Revolutionair,  want waar voorheen  voor één simpele berekening te maken  (die bestond uit ocharme 5 cijfers) een kast nodig was met daarop 5 cijfer lampen volstond ineens een PC.  

Dankzij alertheid en nieuwsgierigheid is Incrius er de decennia die volgden in geslaagd om innovatieve technologieën snel op te pikken en als pioniers op de Belgische markt te introduceren. Aan de ambitie om als kennispartner te fungeren voor onze klanten is intussen nog niets veranderd. Ongeacht de sector waarin ze opereren of de activiteiten die ze ontwikkelen, gaan we op zoek naar slimme IT-oplossingen die het werk van hun medewerkers stroomlijnen en de bedrijfsprocessen betrouwbaar en veilig inbedden.

IT is voor ons de motor om een bedrijf te laten groeien. Elke nieuwe klant is een partner waarmee we een duurzame relatie willen opbouwen om die groei te kunnen verzekeren.

Durf groeien, wij staan klaar om je daarbij te helpen.

Kris Walraevens en Didier Lagaert
zaakvoerders

Iedere maand tips & advies in jouw mailbox betreffende onze bedrijfscontinuïteit en andere oplossingen?

Referenties

Onze klanten zijn, naast het volledige Incrius-team, ons dierbaarste bezit. Ze vertellen zelf hoe onze diensten hun noden invulden en welke impact dit had op hun organisatie.
Meet us

Ons bedrijf is gelegen in Laarne. Incrius levert diensten in heel België met Vlaanderen als belangrijkste focus.

News

GDPR is geen Buzzword maar een concreet feit. Maar het belang van GDPR op de bedrijfsvoering is voor elk bedrijf anders.
Incrius ondersteunt bedrijven in het detecteren van de vereisten en het implementeren van de gepaste maatregelen om zo in lijn te zijn met de nieuwe regelgeving.